Тел. 0878 923199

за консултации

Отзиви:

ГЕОРГИЙ КАРАДЖОВ

"Искам да разкажа моята история - как успях да се преборя с остеопороза благодарение на виртуален център по остеопороза. Просто ще разкажа как беше всичко. Аз съм на 62 години, пенсионер. Преди пенсията работих в доменния цех на Пернишкия металургичен завод. Отначало като огняр, а след това, през последните 10 години - инженер по техника на безопасност. Радвах се на живота с вниците докато един хубав ден доктор ми каза,че имам остеопороза. Естествено реагирах, като типичен мъж: Кой аз ли бе ?! И така няколко години, даже бях забравил. Пет гдини по -късно стъпих на криво и от едно банално стъпване на криво си счипих и двете кости на подпедрицата! Започна мойто чудо та ничие! Доктори, операции, рехабилитации и сумати пари. Цели три месеца след операция ходих с патерици, не стъпвах на крайника. Но разбрах, че остеопорозата е тихия убиец. Свързах се с център по остеопороза. Оказа се, че имам T- Score - 2.5. Влезнах в тяхната програма за прегледи и след една година съм-1,5 което е остеопения. Вече мога гордо да кажа аз преборих остеопорозата!"

lost & sizes *

Ани Петрова

"Благодаря Ви Център по Остеопороза."

lost BMI 1 & sizes *

Ангел Иванов

"На 75 год с остеопороза и само центъра по остеопороза ми помогна"

lost 18 lbs & 7 sizes *

Георги Митев

"на 65 години съм с операция на щетовидната жлеза. пробвал съм и съм ходил къде ли не. Единствено център по остеопороза ми обърна внимание. След около 1 година работа заедно вече всички резилтати са в норма. Голямо БЛАГОДАРЯ!"

lost BMI -1 & sizes *

Анна Петрова

"Препоръчвам. Много съм доволна! Аз съм само на 40 години след гинекологична операция. След множества от прегледи и консултации с различни специалисти вече съм добре. Сега се виждам с усмихнатите хора от център по остеопороза. "

lost BMI - 1.4 & sizes *

Петър Гьорев

"Страхотни. След падане с мотор получих така наречената инактивитетна остеопороза. След консултация с Център по остеопороза вече имам нормален ритъм на живот и пак съм на мотора."

lost BMI вече + 1 & sizes *

Янка Георгиева

"Участвам в програма и получих безплатни изследвания. Благодаря"

lost 46 lbs. & 8 sizes *