Топ 3 на най четените статии за месец Април

Digiqole Ad

Здравейте,  читатели, дойде момента за месечния анализ за най- четените статии за месец Април 2019 год. Само през последния месец „Виртуален център по Остеопороза“ е имал 19 268 посещения, което отново ни нарежда на първо място, като най- посещавания портал за остеопороза в България.

А сега накратко ще представим трите най- четени статии за месец Април:

Топ 1: Лечение на остеопороза с Bone Mass

В тази статия накратко Ви представихме един нов за България продукт, който ни помага в борбата с остеопорозата. Продуктът е по ирландска рецепта и е лидер във Великобритания и Ирландия. Производителите насочват свойте усилия към голямата чистота на продукта. По този начин те намаляват дневната доза, но в същото време повишават драстично ефективността на продукта. Eyre Pharm е толкова убедена в действието на препарата и дори предлагат безплатно проследяване на костната плътност на пациентите, които приемат продукта.

Можете да намерите цялата статия тук.

Топ 2: Иновация – лечение на остеопороза

Само за няколко дни тази статия достигна до голяма публика, като генерира около 1000 прочита на ден. В тази статия се представя иновативен метод за пълното лечение на остеопороза чрез засилване на Osteolectin – а , което води до повишаване на костната плътност и се очаква да бъде най- добрия метод за лечение на остеопороза. Изследователският екип от UT Southwestern (CRI) възлагат големи надежди за развитието на този нов растежен фактор.

Можете да намерите цялата статия тук.

Топ 3: Съвети при остеопороза

Макар тази статия да е публикувана през 2018 год, тя продължава да бъде интерес на нашите читатели. В тазиа стаия „виртуалният портал по остеопороза“ предоставя полезни съвети на своите читатители. Съветите са насочени към начина на живот, хранителния режим и полезни съвети как да избягваме травми.

Очаквайте нашите нови статии скоро.

Можете да намерите цялата статия тук.

Следете нашите кампании и събития тук.

Подобни публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.