Лечение на остеопороза – Bone Mass

Digiqole Ad

„Лечение на остеопороза“ това е една от най- трудните задачи пред докторите.

Ретроспективно има множество статии, диети, препоръки, но не винаги се наблюдава нужния ефект. Описани са множество диети богати на калции за подобряване на костната плътност, добре известни са и вредните навици, които водят до повиване на риска за остеопения и остеопороза. 

Истината, е че при “ лечение на остеопороза“  трябва трябва да се вземат съвкупни мерки.

Мерките включват намаляване на рисковите фактори, спазване на богата на Калции диета, много разходки съчетани с излагане на слънчева светлина, също така, при остеопения и профилактика се препоръчва и използването на хранителни добавки.

Европейската асоциация по остеопения и остеопороза включва използването на хранителни добавки, богати на витамин К2 и витамин Д3 при използването на Пролия или бифосфонати. Това се налага, защото тези препарати извличат Калция от клетките, най- вече от сърдечната клетка и водият до необратими последици за вашите кръвоносни съдове и сърдечна дейност.

Много доктори съветват хранителните добавки да не бъдат с висока концентрация на Калции, защото ние приемаме достатъчно чрез храната. Проблемът е намаленото усвояване на този витамин от нашия организъм. Тук докторите съветват да се приемат по възможност по- чисти препарати, което позволява приема на по-малки дози, който да водят до по – добро усвояване на Калция от нашия организъм и транспортирането му в костната система.

Един такъв прерат за лечение на остеопороза и състояния след костни счупвания е Bone Mass. Това е първият концентриран препарат за лечение на остеопороза и за състояния след костни счупвания в България. Печели награда за най- продаван продукт през 2018 във Великобритания и Ирландия. Неговата нова и уникална формула го прави най- добрия в своя клас, което позволява използване само на 2,5 мл/ ден. Препаратът участва в множество проучвания, чрез които са доказани неговите уникални свойства и качество.

Препаратъ навлиза в България през 2018 год, като участва в множества анализи и разработки за да влезе и в българските практики и стандарти.

Можете да се възползване от безплатно прослядяване на вашата костна плътност и да се обедите за неговите качества- тук.  Тази програма позволява да се извършат измервания на костната плътност на пациентите, които използват Bone Mass.

Bone Mass e един от най- добрите препарати в своя клас и лидер в Европа от препаратите за намалена костна плътност.

Можете да закупите Bone Mass от тук.

 

Подобни публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.