Тел. 0878 923199

за консултации

Топ 3 на най четените статии за месец Април

Публикувано в Статии за остеопороза

Здравейте,  читатели, дойде момента за месечния анализ за най- четените статии за месец Април 2019 год. Само през последния месец „Виртуален център по Остеопороза“ е имал 19 268 посещения, което отново ни нарежда на първо място, като най- посещавания портал за остеопороза в България.

А сега накратко ще представим трите най- четени статии за месец Април:

Топ 1: Лечение на остеопороза с Bone Mass

В тази статия накратко Ви представихме един нов за България продукт, който ни помага в борбата с остеопорозата. Продуктът е по ирландска рецепта и е лидер във Великобритания и Ирландия. Производителите насочват свойте усилия към голямата чистота на продукта. По този начин те намаляват дневната доза, но в същото време повишават драстично ефективността на продукта. Eyre Pharm е толкова убедена в действието на препарата и дори предлагат безплатно проследяване на костната плътност на пациентите, които приемат продукта.

Можете да намерите цялата статия тук.

Топ 2: Иновация – лечение на остеопороза

Само за няколко дни тази статия достигна до голяма публика, като генерира около 1000 прочита на ден. В тази статия се представя иновативен метод за пълното лечение на остеопороза чрез засилване на Osteolectin – а , което води до повишаване на костната плътност и се очаква да бъде най- добрия метод за лечение на остеопороза. Изследователският екип от UT Southwestern (CRI) възлагат големи надежди за развитието на този нов растежен фактор.

Можете да намерите цялата статия тук.

Топ 3: Съвети при остеопороза

Макар тази статия да е публикувана през 2018 год, тя продължава да бъде интерес на нашите читатели. В тазиа стаия „виртуалният портал по остеопороза“ предоставя полезни съвети на своите читатители. Съветите са насочени към начина на живот, хранителния режим и полезни съвети как да избягваме травми.

Очаквайте нашите нови статии скоро.

Можете да намерите цялата статия тук.

Следете нашите кампании и събития тук.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Абонирай се

Въведете имейл

Съветване за спазване на мерките за контрол на COVID - 19 ! Останете у дома!

Съвети за лична хигиена: тук